Aangesloten bij

Fysio- en oedeemtherapie de Hazelaar is lid van het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF en van de NVFL. In het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie zijn fysiotherapeuten opgenomen die voldoen aan de door het KNGF gestelde kwaliteitseisen. De (her-)registratie-eisen zijn vastgesteld door het Beleidsorgaan Centraal Kwaliteitsregister (BOCK). Naast de registratie bij het CKR, is de Hazelaar ook geregistreerd bij BIG.

Qualiview


Qualiview streeft naar efficiënte en effectieve gezondheidszorg met als einddoel: een gezondere populatie, minder kosten en de beste kwaliteit van zorg. De patiënt staat centraal en heeft recht op keuze en toegang tot de beste zorg. In het laatste rapport van Qualiview scoort Fysio- en Oedeemtherapie de Hazelaar een 9,4. Bekijk hier het rapport.


KNGF


Het KNGF streeft er naar om kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg te realiseren. Dit doen ze door voorwaarden te op te stellen die eveneens erkend worden door de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Door het lidmaatschap met de KNGF is de fysiotherapeut is altijd op de hoogte van veranderingen in de markt en kan zij deze veranderingen makkelijk doorvoeren naar de praktijk. Oftewel, u wordt altijd behandeld met de meest kwalitatieve behandeling.
NVFL


De NVFL heeft een soortgelijk doel als de KNGF. Echter richt de NVFL zich met name op de zorggebieden Lymfologie en Oedeemtherapie. Ook zij zorgen er voor dat leden aan bepaalde eisen moeten voldoen om in het register geplaatst te worden. Voor de NVFL is het belangrijk dat ze een omgeving creëren waarin alle fysiotherapeuten kwalitatief hoogwaardig kunnen handelen. De Hazelaar profiteert hier vooral van door deelname aan de scholingen die de NVFL initieert. Met de deelname aan scholingen blijft de kennis en kunde over Lymfologie en Oedeemtherapie altijd up-to-date.
BIG


Het BIG-register is ontstaan uit de wet BIG (Wet op de  Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Dit register wordt uitgevoerd door een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Geregistreerde BIG fysiotherapeuten voldoen aan de wettelijke opleidingseisen die voor hun beroep gelden en mogen hun beroepstitel gebruiken. Elke vijf jaar moet een fysiotherapeut aantonen hij of zij nog steeds aan de criteria voldoet. Het BIG nummer waaronder Fysio de Hazelaar onder geregistreerd staat is 19034232404.